به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، عفت بیگم حسینی با اشاره به حجم بالای خدمات ارائهشده به جامعه بازنشستگان، افزود: هر کارشناس ما به غیر از خدمات غیر حضوری ، به طور میانگین روزانه به ۲۰ مراجعهکننده خدمات حضوری ارائه میدهد که بخش عمدهای از این مراجعات مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگی ، برقراری حقوق، انتقال حق بیمه از سایر صندوق ها، استرداد اشتباه واریزی ، احراز هویت وراث اناث و وراث ذکور دانشجو ، وام و سایر موارد مرتبط است.
اوج کار مدیریت استان در شهریور تا آبان
حسینی با اشاره به برقرای حقوق بازنشستگان فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در آغاز سال تحصیلی با توجه به زمان بازنشستگی این عزیزان اعلام کرد که پیک کار همکاران استان در ابتدای شهریور تا انتهای آبان می باشد. همچنین از برنامهریزی برای تسهیل خدمات خبر داد و گفت: پرداخت باقیمانده هزینه خسارت بیمه تکمیلی قرارداد سال گذشته بازنشستگان تا پایان خرداد ماه انجام خواهد شد.
وی همچنین به درخواستهای مکرر بازنشستگان برای بررسی احکام حقوقی اشاره کرد و گفت: «بازنشستگان برای اطمینان از صحت محاسبات حقوقی مراجعه میکنند و ما تلاش میکنیم با ارائه خدمات الکترونیکی، از حجم مراجعات حضوری بکاهیم.»
فعالیت ۳ خانه امید در مشهد، نیشابور و سبزوار
مدیر صندوق بازنشستگی خراسان رضوی از فعالیت ۳ خانه امید در مشهد، نیشابور و سبزوار خبر داد و گفت: این مراکز خدمات متنوعی از جمله برگزاری مسابقات ورزشی شامل تنیس روی میز ، شطرنج ، دارت، فوتبال دستی ؛ خدمات پزشکی رایگان، برگزاری کلاسهای آموزشی ، برگزاری شاهنامه خوانی ، حافظ خوانی ارائه میدهند.
وی افزود: پزشک مستقر در مرکز خانه امید مشهد از شنبه تا چهارشنبه به صورت رایگان به بازنشستگان خدمت میدهد.
حسینی همچنین از مذاکره با شرکتهای گردشگری برای ارائه خدمات بهصرفهتر به بازنشستگان خبر داد و گفت: تلاش هایی شده است تا بتوانیم خدمات بیشتری با هزینه کمتر در اختیار بازنشستگان خراسان رضوی قرار دهیم.
وی در پایان با اشاره به هوشمندسازی خدمات، از تلاش برای کاهش مراجعات حضوری و توسعه سامانههای الکترونیکی خبر داد تا بازنشستگان بتوانند بهراحتی و بدون نیاز به رفت و آمد، از خانه خدمت دریافت کنند.