به مناسبت روز جهانی دیابت :

برگزاری کارگاه آموزشی «راه‌های کنترل و پیشگیری از دیابت» در خانه‌های امید اراک و محلات

برگزاری کارگاه آموزشی «راه‌های کنترل و پیشگیری از دیابت» در خانه‌های امید اراک و محلات
کارگاه آموزشی «تغذیه سالم و پیشگیری از دیابت» با حضور کارشناسان تغذیه در خانه‌ امید بازنشستگان اراک و محلات به طور همزمان برگزار شد. این برنامه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک و شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات برای افزایش آگاهی بازنشستگان درباره پیشگیری و کنترل دیابت سالمندی اجرا گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری، به مناسبت روز جهانی دیابت، در  روز ۲۱ آبان‌ماه سال جاری کارگاه آموزشی با محوریت «نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت» در خانه‌های امید بازنشستگان اراک و محلات برگزار شد. این برنامه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت  شهرستان محلات اجرا گردید.
 سرکار خانم جعفری از اراک و  علی‌محمد ازکارشناسان شبکه بهداشت شهرستان محلات، اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل دیابت در سالمندان را تشریح کردند. 
موضوعات ارائه شده شامل تعریف قند خون، انواع دیابت، علائم بیماری، راهکارهای پیشگیری و کنترل، مواد غذایی مفید و مضر، محصولات رژیمی و داروهای مصرفی بود.
کارشناسان همچنین به نکات کلیدی تغذیه سالم برای سالمندان دیابتی اشاره کردند که شامل مصرف منظم وعده‌های اصلی و میان‌وعده سبک، افزایش سبزیجات و میوه‌های کم‌قند، پرهیز از قند و شیرینی‌جات، استفاده از کربوهیدرات‌های پیچیده، چربی‌های سالم گیاهی، پروتئین‌های کم‌چرب، نوشیدن آب کافی، حفظ وزن مناسب، فعالیت بدنی منظم و خودداری از مصرف خودسرانه دارو یا مکمل است.
و درپایان جلسه به‌صورت پرسش و پاسخ ادامه یافت و شرکت‌کنندگان ضمن طرح سؤالات خود، از راهنمایی‌های کارشناسان بهره‌مند شدند.
همچنین راه‌های ارتباطی با متخصصان تغذیه برای دریافت مشاوره‌های تخصصی در اختیار بازنشستگان قرار گرفت. 
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
19:01
منبع: روابط عمومی مدیریت صندوق بازنشستگی استان مرکزی
Loading
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید