وزیر کار در نشست هم‌اندیشی با روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش سراسر کشور خبر داد:

اجرای طرح «سلامت اجتماعی محله‌محور» با محوریت محلات در ۲۵۰۰ مدرسه سراسر کشور/اجرای همزمان طرح غربالگری برای بازنشستگان

اجرای طرح «سلامت اجتماعی محله‌محور» با محوریت محلات در ۲۵۰۰ مدرسه سراسر کشور/اجرای همزمان طرح غربالگری برای بازنشستگان
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرح «سلامت اجتماعی محله‌محور» با محوریت محلات در ۲۵۰۰ مدرسه سراسر کشور خبر داد و گفت: در این طرح غربالگری سلامت برای بازنشستگان نیز انجام خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد میدری» در نشست هم‌اندیشی با روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش سراسر کشور با اعلام این خبر گفت: این طرح با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان تأمین اجتماعی از اواسط آذر ماه امسال آغاز خواهد شد. 
وی هدف از اجرای این طرح را ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌ها از طریق غربالگری هفتگی و برنامه‌های ورزشی عنوان کرد. 
میدری تأکید کرد: این طرح با استفاده از ظرفیت‌های موجود در مدارس و محلات، خدمات سلامت‌محور و ورزش را به آحاد جامعه ارائه می کند. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است: غربالگری هفتگی ، همراه با برنامه‌های ورزشی، به کاهش هزینه‌های درمانی و تشخیص به‌موقع بیماری‌ها کمک خواهد کرد.
میدری همچنین بر ضرورت پیشگیری از بیماری ها از طریق ورزش برای بازنشستگان تأکید کرد و گفت: در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از امکانات ورزشی وزارت کار و سالن‌های شهرداری هستیم تا با هزینه کم، خدمات سلامت‌محور به بازنشستگان ارائه شود.
وی افزود: با بهره‌گیری از امکانات موجود مانند سالن‌های ورزشی شهرداری‌ها، استخرهای مجموعه‌های ورزشی کارگری و فضاهای عمومی، می‌توان خدمات سلامت را با هزینه‌ای کم به مردم ارائه داد؛ این طرح نه‌تنها به بهبود سلامت جسمی و روانی کمک می‌کند، بلکه با استفاده از ظرفیت بازنشستگان و ایجاد فضاهای اجتماعی مانند خانه‌های امید، به تقویت همبستگی اجتماعی منجر خواهد شد. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این طرح به‌عنوان یک سرمایه ملی، با مشارکت نهادهای مختلف از جمله بانک رفاه و سازمان تأمین اجتماعی و وزارت آموزش و پرورش در راستای خدمت‌رسانی به تمامی اقشار جامعه، به‌ویژه بازنشستگان و گروه‌های کم‌درآمد، اجرا می‌شود. 
وی بر لزوم تدوین سازوکار نظارت نمایندگان کانون های بازنشستگی بر نحوه فعالیت صندوق های بازنشستگی تاکید کرد و گفت : صندوق بازنشستگی می تواند از تجربه و دانش بازنشستگان در اداره امور بهره مند شوند. 
میدری مبنای تصمیم‌گیری‌ها را اصول کارشناسی و حذف ساختارهای موازی در دولت چهاردهم دانست و گفت: ادغام صندوق‌های بازنشستگی فولاد و کشوری با هدف کاهش هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری انجام شده است . 
 وی توضیح داد: در بسیاری از کشورها با استفاده از یک شماره سه‌رقمی، خدمات پلیس، اورژانس و آتش‌نشانی ارائه می‌شود. اما در ایران دستگاه‌های موازی متعددی وجود دارند که هزینه‌های اضافی ایجاد می‌کنند. به همین دلیل، پیشنهاد حذف هیئت‌مدیره و هیئت نظارت صندوق فولاد مطرح شده تا هزینه‌ها کاهش یابد. 
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اهمیت مشورت با کانون‌های بازنشستگان اظهار کرد: مشورت با کانون‌ها در مراحل مختلف تصمیم‌گیری‌های کلان در دستور کار قرار دارد و آماده‌ هستیم تا با برگزاری جلسات با سایر مسئولان و نمایندگان بازنشستگان، مسائل را مستقیماً مورد بررسی قرار دهیم. میدری یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های بازنشستگان را معوقات درمانی و وضعیت بیمه تکمیلی دانست و ادامه داد: استفاده از ظرفیت پرستاران بازنشسته در سیستم ارجاع نیز می‌تواند هزینه‌های درمانی را به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهد. 
 وی افزود: بخش‌های ویژه بیمارستان‌های دولتی نیز به شبکه خدمات اضافه شده‌اند تا ارائه خدمات درمانی گسترش یابد. 
 میدری در این باره توضیح داد: دانشجویان پزشکی اجازه ارائه خدمات در بخش ویژه بیمارستانهای دولتی را ندارند و این امر به طور مستقیم زیر نظر استاد متخصص یا فوق تخصص انجام می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر گسترش خانه‌های امید به‌عنوان مراکز اجتماعی تأکید کرد و افزود: این مراکز اجتماعی می‌توانند فضایی برای ورزش، آب‌درمانی و فعالیت‌های اجتماعی فراهم کنند. در شهرهایی مانند مراغه، این طرح با موفقیت اجرا شده و می‌تواند به‌عنوان الگویی برای سایر مناطق مورد استفاده قرار گیرد. 
 وی همچنین بر توسعه طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید کرد و گفت: وزارت کار پیشنهاد جدیدی مطرح کرده‌ است که طرح کالابرگ در ایران برای حمایت از معیشت مردم و تثبیت قیمت محصولات کشاورزی توسعه یابد تا از نوسانات قیمت جلوگیری شود.
 وی در بخش دیگری از سخنان خود راهبرد خروج از بنگاهداری و حرکت به سمت سهام داری غیر مدیریتی را مهم ترین راهکار اصلاح نظام بنگاهداری در صندوق های بازنشستگی عنوان کرد.
سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴
09:51
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید