جهت اعلام دغدغه‌های بازنشستگان انجام شد؛

نشست صمیمی بازنشستگان و مدیر استان گلستان با نماینده ولی‌فقیه در گرگان

نشست صمیمی بازنشستگان و مدیر استان گلستان با نماینده ولی‌فقیه در گرگان
نشست صمیمی جمعی از رؤسای کانون‌های بازنشستگان استان گلستان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین فضیلت رییسی، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه گرگان، و سعید مازندرانی مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان گلستان، در خانه امید گرگان برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی صندوق بازنشستگی کشوری استان گلستان، در این نشست صمیمی، سعید مازندرانی، مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران، به بیان مهم‌ترین دغدغه‌ها و مشکلات بازنشستگان پرداخت.
وی با اشاره به اجرایی‌نشدن ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و برخی ناهماهنگی‌ها در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی درمان، این مسائل را از دلایل نارضایتی بازنشستگان دانست.
در ادامه، شماری از رؤسای کانون‌های بازنشستگان استان نیز با تأیید مطالب مطرح‌شده از سوی مدیریت استان، خواستار پیگیری موضوعات از طریق نماینده ولی‌فقیه در سطح ملی شدند و بر لزوم طرح مشکلات بازنشستگان در سطح کشوری تأکید کردند.
سپس حجت‌الاسلام والمسلمین فضیلت رییسی، نماینده ولی‌فقیه در استان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران و کانون‌های بازنشستگی، بر ضرورت پیگیری مستمر مطالبات بازنشستگان و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و رهنمودهایی برای تسریع در رفع مشکلات ارائه داد.
در پایان این نشست، به مناسبت ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، از سرکار خانم عراقی دشتی، بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان، با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل قدردانی شد.

رسانه جدید

سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴
00:20
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید