با هدف آشنایی با فناوریهای روز دنیا؛
کارگاه آموزشی «آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی» ویژه بازنشستگان خراسان جنوبی برگزار شد
کارگاه آموزشی «آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی» روز دوشنبه ۲۸ مهرماه با حضور بیش از ۵۰ نفر از بازنشستگان کشوری شهرستان بیرجند در محل خانه امید برگزار شد. این دوره با تدریس استاد سرکار خانم فریدونیان و با هدف ارتقاء دانش و مهارت بازنشستگان در زمینه فناوریهای نوین هوش مصنوعی برگزار گردید.
بهگزارش روابطعمومی صندوق بازنشستگی کشوری استان خراسان جنوبی، کارگاه آموزشی «آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی» صبح روز دوشنبه ۲۸ مهرماه در خانه امید بازنشستگان کشوری شهرستان بیرجند برگزار شد.
این کارگاه با تدریس استاد محترم سرکار خانم فریدونیان و با هدف آشنایی جامعه بازنشستگان با مفاهیم پایه و کاربردهای روزمره هوش مصنوعی، به صورت آموزش تئوری و تمرین عملی برگزار گردید.
در این کارگاه مباحثی همچون:
چتباتهای هوشمند مانند ChatGPT و Deep Seek
ابزارهای تولید تصویر مانند Midjourney و DALL-E
دستیارهای صوتی مانند Siri و Amazon Alexa و Google Assistant
و همچنین روشهای جستجوی هوشمندتر در اینترنت به صورت کاربردی و تمرین محور آموزش داده شد.
این برنامه با استقبال پرشور بیش از ۵۰ نفر از بازنشستگان همراه بود و توانست دانش و مهارت آنها را نسبت به فناوریهای نوین هوش مصنوعی ارتقاء دهد.