به منظور مشکلات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان صورت گرفت:

دومین نشست هم‌اندیشی بررسی عملکرد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان در استان کردستان برگزار شد

دومین نشست هم‌اندیشی بررسی عملکرد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان در استان کردستان برگزار شد
دومین نشست هم‌اندیشی بررسی عملکرد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان در استان کردستان برگزار شد.

دومین جلسه هم اندیشی مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان کردستان با مدیر شعب بیمه دانا استان و چند نفر از روسای کانون های بازنشستگان کشوری استان کردستان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کردستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری مدیریت استان کردستان، دومین نشست هم‌اندیشی بررسی عملکرد شرکت بیمه دانا در اجرای قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری، با حضور مدیر صندوق بازنشستگی استان، مدیر شعب بیمه دانا کردستان و چند نفر از رؤسای کانون‌های بازنشستگی دستگاه‌های اجرایی با حضور معاون استاندار، در استانداری برگزار شد.

این نشست در پی گذشت بیش از یک ماه از آغاز همکاری با شرکت بیمه دانا و به‌منظور بررسی بازخوردها و رسیدگی به عملکرد این شرکت در حوزه ارائه خدمات درمانی و بیمه‌ای به بازنشستگان برگزار شد.

در ابتدای جلسه، محمد احمدی، مدیر صندوق بازنشستگی استان کردستان، با اشاره به اهمیت اجرای مطلوب قرارداد بیمه تکمیلی درمان، بر ضرورت پاسخ‌گویی به دغدغه‌های بازنشستگان تأکید کرد. وی گفت

«هدف از برگزاری این نشست، بررسی عملکرد شرکت بیمه دانا در حوزه‌هایی مانند اطلاع‌رسانی درباره مراکز درمانی طرف قرارداد، سازوکار دریافت اسناد پزشکی، نحوه پرداخت خسارت‌های درمانی و دریافت بازخوردهای مستقیم از بازنشستگان گرانقدر استان است

در ادامه، رؤسای کانون‌های بازنشستگی استان به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و انتقادات خود درخصوص روند ارائه خدمات بیمه‌ای پرداختند و خواستار بهبود فرایندها و تسهیل دسترسی به خدمات درمانی و بیمه ای شدند.

فراهانی، مدیر شعب بیمه دانا در کردستان، نیز ضمن پاسخ‌گویی به سوالات و ابهامات مطرح‌شده، گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته ارائه داد.

وی همچنین بر آمادگی این شرکت برای بهبود خدمات و تعامل مستمر با نمایندگان بازنشستگان تأکید کرد.

در ادامه نشست محمد ملک معاون استاندار کردستان ضمن بررسی و تشریح  کامل بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مشکلات و دغدغه های آنان گفت:باید تلاش کنیم اختیارات پرداخت بیمه درمای بازنشستگان را از مرکز بگیریم و این پرداخت ها جهت سهولت در استان انجام شود و با پرداخت به موقع طلب مراکز درمانی ، این مراکز را به عقد قرارداد با بیمه تشویق و ترغیب کنند تا بازنشستگان مجبور نباشندهزینه های درمان خود را پرداخت و سپس بازپرداخت آن را پیگیری کنند.  .

دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴
07:50
منبع: روابط عمومی صندوق بازنشستگی استان کردستان
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید