به گزارش روابط عمومی مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه، ششمین نشست هم اندیشی مدیر صندوق بازنشستگی کشوری و روسای کانونهای بازنشستگی با مدیر وبرخی از معاونین شرکت بیمه دانا در روز دوشنبه دهم آذرماه 1404 در ساختمان شعبه مرکزی بیمه دانا برگزار شد.
در این نشست، کاظم نجفی نیا مدیر صندوق بازنشستگی استان با اشاره به موضوع درمان بازنشستگان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین دغدغه های بازنشستگان مسائل و مشکلات بیمه درمانی شخص بازنشسته است.
وی افزود: به همین دلیل امروز و با همین هدف این نشست برگزار شده تا با هم اندیشی، راهکارهای بهبود ارایه خدمات به عزیزان بازنشسته بررسی شود.
در ادامه مدیر صندوق بازنشستگی استان ضمن تقدیر از زحمات کارکنان بیمه دانا، بر تداوم خدمات و گسترش مراکز دریافت فاکتورهای هزینه درمان برای بازنشستگان سالمند که توانایی استفاده از داناپ را ندارند و همچنین پرداخت به موقع هزینه های درمان تاکید کرد.
نادر انوری زاده، مدیر شعبه بیمه دانا ضمن خیر مقدم از حضور مدیر صندوق استان و روسای کانونهای بازنشستگی کشوری ، از پرداخت بیش از 216 میلیارد تومان هزینه درمان بیمه تکمیلی از ابتدای قرارداد تا به امروز خبر داد و گفت: از این مبلغ 93 میلیارد تومان مربوط به خسارت های متفرقه و 123 میلیارد تومان مربوط به مراکز درمانی طرف قرارداد می باشد.
وی در ادامه گفت: هدف اصلی بیمه دانا، رفع دغدغههای بازنشستگان و ارائه خدمات مطلوب بیمهای است.
پس از آن، روسای کانون های بازنشستگی استان نیز، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در زمینه های مختلف از قبیل بهبود خدمات بیمه تکمیلی، تسهیل در روند پرداخت خسارت، رسیدگی به وضعیت بازنشستگان شهرستان ها و ایجاد نمایندگی های بیشتر جهت تحویل اسناد خسارت درمان و افزایش اطلاع رسانی درباره خدمات بیمه ای مطرح کردند و بر نظارت بر خدمات بخش خصوصی درمان و آنلاین بودن خدمات درمانی و پرداخت به موقع هزینه ها تاکید کردند.
در این نشست، مقرر گردید که موضوع ارسال پیامک هزینه های انجام شده و اسناد عودتی در اسرع وقت از طرف شرکت بیمه دانا و یا شرکت ایرانیان پوشش پیگیری گردد.