میرزایی در مراسم آغاز به‌کار پنجمین خانه امید بازنشستگان در استان اصفهان:

خانه امید اصفهان می‌تواند به الگوی موفق‌ِ خانه‌های امید کشور تبدیل شود

خانه امید اصفهان می‌تواند به الگوی  موفق‌ِ خانه‌های امید کشور تبدیل شود
در مراسمی با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و جمعی از بازنشستگان و مدیران استانی، پنجمین خانه امید استان اصفهان در محل باغ غدیر شهر اصفهان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر حجت میرزایی مدیرعامل صندوق در این مراسم،  ضمن ابراز خرسندی از حضور در اصفهان و افتتاح خانه امید بازنشستگان، این روز را یکی از بهترین روزهای کاری خود توصیف کرد و گفت: «امروز در کنار استادان، معلمان، مدیران و بزرگانی هستم که سال‌ها به کشور خدمت کرده‌اند و این برای من مایه افتخار است. افتتاح خانه امید در اصفهان و همچنین اختتامیه جشنواره ورزشی بازنشستگان که با حضور ۵۵۵ ورزشکار بازنشسته برگزار شد، این روز را برای من بسیار ویژه کرد.»

مدیرعامل صندوق با اشاره به سابقه پیگیری‌های صورت‌گرفته برای راه‌اندازی این مرکز، افزود: «از نخستین روزهای حضورم در صندوق، پیگیری فعالان استان اصفهان، از جمله معاون استاندار، مدیر امور بازنشستگان و مسئولان شهرداری و شورای شهر، نقش تعیین‌کننده‌ای در به سرانجام رسیدن این پروژه داشت. از تلاش‌های آقای افتخار که با جدیت مراحل تجهیز و آماده‌سازی این مرکز را دنبال کردند، صمیمانه سپاسگزارم.»

وی با تأکید بر اهمیت خانه‌های امید به عنوان مراکزی برای نشاط، همبستگی و فعالیت‌های جمعی بازنشستگان اظهار داشت: «خانه امید اصفهان با پشتوانه جمعیت بزرگ و فعال بازنشستگان این استان، می‌تواند به الگویی از موفق‌ترین خانه‌های امید کشور تبدیل شود. به‌ویژه با طرح‌هایی که در حال تدوین است، آینده روشنی را برای توسعه این فضاها متصورم.»

در این مراسم همچنین تعدادی از بازنشستگان به‌بیان دغدغه‌ها و مطالبات خود در حوزه‌هایی چون همسان‌سازی حقوق، ارتقاء کیفیت بیمه تکمیلی و رسیدگی به اموال و شرکت‌های صندوق پرداختند.

 میرزایی در پاسخ به این مطالبات گفت: «در ماه‌های اخیر بخشی از وعده‌ها محقق شده است؛ از جمله پرداخت کسورات از سال ۱۴۰۱، اصلاح بیمه تکمیلی و جایگزینی شرکت بیمه‌گر با هدف ارائه خدمات بهتر. بیمه تکمیلی دانا از ابتدای اردیبهشت فعال شده و گام بعدی ما، تقویت خدمات رفاهی از جمله سفرهای ارزان، خریدهای اقساطی و سایر تسهیلات خواهد بود.»

وی افزود: «صندوق بازنشستگی کشوری با دارا بودن بیش از ۱۲۰ هزار بازنشسته در اصفهان، متعهد است با جدیت بیشتر به مطالبات برحق این عزیزان پاسخ دهد. ما باید آیینه آینده کارکنان امروز باشیم و هرچه بهتر به بازنشستگان خدمت کنیم، کارکنان دولت نیز با امید بیشتری به کار ادامه خواهند داد.»

گفتنی است عملیات اجرایی خانه امید اصفهان در سال ۱۳۹۷ آغاز شد و اکنون پس از تکمیل و بهره‌برداری، دارای سه کلاس آموزشی، یک اتاق پزشک، یک کتابخانه چندمنظوره با اتاق کنفرانس و سالن اجتماعات است. این خانه، پنجمین مرکز در استان اصفهان پس از خانه‌های امید نجف‌آباد، شاهین‌شهر، شهرضا و خمینی‌شهر است.
پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
10:25
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید