Skip Navigation Linksصفحه اصلی / اخبار / خبر
جلوگیری از ناتوانی در میانسالی با مصرف پروتئین در جوانی
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد افزایش مصرف پروتئین در دوره جوانی و میانسالی می‌تواند با کاهش ریسک ناتوانی در سالمندی همراه باشد.
کد خبر: 3130
تاریخ خبر: 1397/08/15
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد افزایش مصرف پروتئین در دوره جوانی و میانسالی می‌تواند با کاهش ریسک ناتوانی در سالمندی همراه باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، افزایش مصرف پروتئین در دوره جوانی و میانسالی می‌تواند با کاهش ریسک ناتوانی در سالمندی همراه باشد.

تحقیقات دانشگاه نیوکاسل نشان می‌دهد، بزرگسالان سالمند به نسبت جوانان تمایلی به مصرف پروتئین ندارند. تحقیقات متعددی نشان داده است، مصرف ویتامین‌ها و پروتئین‌ها می‌تواند به میزان قابل توجهی ریسک سکته مغزی و ابتلا به بیماری‌های قلبی در سالمندی را کاهش دهد.

ننو مندونسا، پژوهشگر ارشد این مطالعه از دانشگاه نیوکاسل می‌گوید:‌ «برای جلوگیری از ناتوانی در دوره سالمندی رعایت توصیه‌های پزشکی در دوره جوانی و میانسالی ضروری است». متخصصان پزشکی توصیه می‌کنند،‌ بزرگسالان میانسال حداقل روزی یک گرم پروتئین مصرف کنند تا از ناتوانی‌‌های بعدی در دوره سالمندی جلوگیری کنند.

 
بازدید کل:12449382 - بازدید ماهانه :6896641 - بازدید هفتگی :1372220
ساختمان مرکزی : تهران - خيابان دکتر فاطمی - ميدان جهاد شماره 61 ، تلفن 88954405 ، فکس : 88963602 ، شماره پستی : 1414771118
کليه حقوق اين وب سايت متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
Designed & Developed by : Behvar Design & Engineering Co
info@cspf.ir