آیا سالمندان هم نیاز به جلسات مشاوره دارند؟
مشاوره سالمندان یکی از خدمات مهمی است که بسیاری از زنان و مردان در این گروه سنی به آن نیاز جدی دارند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری به نقل از ایسنا، مشاوره سالمندان می تواند برای کسانی که در زندگی روزمره خود با مشکلاتی روبرو هستند، آسایش و حمایت ایجاد کند.
جمعیت سالمندان در اکثر کشورهای جهان در حال افزایش است و بنابراین برای مشاوران سالمندی مهم است که به رفع نیازهای این افراد کمک کنند.
انواع مختلفی از مشاوره سالمندان وجود دارد که می توان به «آموزش روانشناسی مشاوره سالمندان»، «روان درمانی حمایتی»، «روان درمانی شناختی-رفتاری» و «فواید مشاوره سالمندان» اشاره کرد.
براساس این گزارش، مشاوره سالمندی مزایای حائز اهمیت و زیادی دارد؛ مشاوره می تواند به افراد مسن و سالخورده برای مدیریت استرس، اضطراب و افسردگی بدون استفاده از دارو کمک کند. ضمن اینکه با افزایش سطح فعالیت افراد، آنها را سالم نگه میدارد و به کاهش احساس انزوا از طریق آموزش مهارتهای اجتماعی و مقابله با احساسات منفی کمک میکند.
مشاوره سالمندی نوعی مشاوره است که به افراد مسن کمک می کند تا خود را با تغییراتی که در طول زندگی تجربه می کنند، سازگار کنند. همچنین می تواند بر کاهش افکار و رفتارهای غیرمفیدی تمرکز کند که به احساسات دشوار مانند استرس، اضطراب یا افسردگی منجر میشوند.
درمانگران به سالمندان کمک میکنند تا راهبردهای مقابله ای را ایجاد کنند که می تواند به آنها کمک کند تا به طور مؤثرتری با شرایط و محیط سازگار شوند.
مشاوره سالمندی یک تخصص روانشناسی است که بر چالش هایی که سالمندان با آن روبرو هستند، تمرکز دارد. مشاور سالمندان با افرادی که در دهه های ۵۰، ۶۰ و ۷۰ زندگی خود هستند، کار می کند تا به آنها کمک کند با تغییرات زندگی که با افزایش سن تجربه می کنند، سازگار شوند.
برای سالمندانی که با افسردگی یا سایر مشکلات سلامت روان دست و پنجه نرم میکنند، مهم است که قبل از بدتر شدن و تبدیل آن به چیزی جدیتر مانند زوال عقل یا اشکال دیگری از اختلال شناختی، تحت درمان قرار گیرند.