21939364
Skip Navigation Links   
1395/10/06 - سیاست رفاهی دولت از سیاست اقتصادی پیشی گرفته است
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به بهبود رتبه جهاني ايران در فقر غذايي اشاره کرد و گفت: در طول سال هاي اخير با اقدامات انجام شده، فقر غذايي کاهش يافته و از 18.5 به 6.8 درصد رسيده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومي و امور بين الملل صندوق بازنشستگي کشوري، علي ربيعي در نخستين همايش "امنيت غذا؛ سلامت و توسعه" در مجتمع فرهنگي تلاش، اظهار داشت: در دولت يازدهم تلاش شده تا سياست رفاهي نه به عنوان سياست ضميمه شده بلکه به عنوان سياست اصلي دنبال شود.
ربيعي، با بيان اينکه اجراي سياست رفاهي هدف جوامعي است که مي خواهند جامعه را عادلانه اداره کنند، گفت: جوامعي که با هدف توسعه و فقرزدايي پيش مي روند، به دنبال تحول کيفي زندگي مردم هستند و در اين ميان سياست رفاهي را مهم ترين بخش توسعه مي دانند.
وي افزود: در اين نوع سياست، اخلاق انساني محور قرار مي گيرد و به همين دليل، در دولت يازدهم سياست رفاهي از سياست هاي اقتصادي پيشي گرفته است.
وي، تاکيد کرد: در اجراي سياست رفاهي، اصلي ترين سياست دولت، مبارزه با فقر است. براي فقرزدايي اولين گام، رفع محروميت غذايي، توجه به تغذيه سالم و امنيت غذايي است.
ربيعي با اشاره به اينکه دولت تدبير و اميد در راستاي اجراي سياست رفاهي خود، براي مبارزه با انواع فقر از جمله فقر مسکن، فقر امنيت از آينده، فقر درمان، فقر آموزش، فقر معيشت و فقر غذايي برنامه دارد، گفت: هرگونه برنامه ريزي براي انواع فقرزدايي ها بدون توجه به فقر زدايي اوليه که همان فقر غذايي است، به نتيجه نخواهد رسيد.
وي فقر غذايي را بدترين نوع فقر عنوان کرد و افزود: بر اساس شاخص هاي جهاني، از سال 1990 تا 2015 ميلادي، شاخص امنيت غذايي در کشورمان از 18.5 به 6.8 درصد کاهش يافته که پيشرفت مطلوبي را نشان مي دهد.
وي با اشاره به اجراي طرح بيمه رايگان درمان براي 11 ميليون نفر از محرومان کشور توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، اظهار داشت: بودجه دولت بايستي به سمت تامين امنيت غذايي افراد مستضعف هدايت شود، به همين منظور، توزيع يک وعده غذاي گرم بين کودکان مناطق محروم و حمايت غذايي از کودکان در هزار روز نخستِ زندگي، مورد توجه دولت يازدهم قرار دارد.
ربيعي با بيان اينکه سلامت جسم، سلامت روان و سلامت غذايي در کنار يکديگر اهميت دارند، گفت: طرح تحول سلامت، مسأله درمان را تا حد زيادي کم رنگ کرده است؛ بنابراين، اکنون بايد به سمت امنيت غذايي حرکت شود.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، تصريح کرد: صنايع غذايي بايد با حمايت دولت و با سود پايين محصولات خود را در اختيار جامعه قرار دهند؛ چراکه در بحث امنيت غذايي، کسب سود اخلاقي و انساني بالاتر از سود مالي است.


خبرنگار: مينا شيرواني
عکاس: راحله شيخ
 
ساختمان مرکزی : تهران - خيابان دکتر فاطمی - ميدان جهاد شماره 61 ، تلفن 88954405 ، فکس : 88963602 ، شماره پستی : 1414771118
کليه حقوق اين وب سايت متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
Designed & Developed by : Behvar Design & Engineering Co.